Peugeot

Despre noi

Cine suntem?

Irmex S.A., membra a Grupului Radacini, a luat fiinta inca din anul 1949, fiind una dintre firmele cu traditie si mare notorietate in regiunea de est a tarii. Irmex S.A. activeaza de peste 15 ani in domeniul de vanzari si service auto. Suntem o echipa experimentata, bine formata profesional si pregatita sa ofere solutiile cele mai bune pentru clientii nostri.

Pe cine reprezentam?

Suntem concesionar al marcii PEUGEOT in judetul Galati, oferind clientilor Peugeot intreaga gama de produse si servicii autorizate de marca, la standarde de producator.

Unde ne desfasuram activitatea? In Galati, strada Soseaua de centura nr. 42-44 , jud. Galati , 800560.

Activam intr-un centru integrat de vanzari si service dezvoltat pe o suprafata de peste 6000 mp, din care peste 2300 mp suprafata construita pentru activitatea de service si vanzari auto.

Ce va oferim?

Aditional activitatii de vanzare a gamei a de autoturisme si autovehicule comerciale Peugeot, Irmex S.A. va ofera o gama larga de servicii post-vanzare, service mecanica si electrica, service tinichigerie si vopsitorie si centru constatari daune, precum si sistemul specializat de asistenta tehnica rutiera, Peugeot Assistance.

MISIUNEA FIRMEI

Misiunea firmei IRMEX SA este aceea de a oferi servicii clientilor nostri cu maximum de amabilitate , promptitudine , calitate si profesionalism, la un excelent raport calitate / pret. Vom continua sa ne adaptam pietei si mediului de afaceri, si sa ne concentram toate eforturile pentru a satisface nevoile actualilor si viitorilor clienti.


IRMEX SA

Sediu social: Municipiul Brăila, Şoseaua RÂMNICU SĂRAT, Nr. 74, Judet Brăila, Număr de ordine în Registrul Comerţului: J9/76/1991, Cod unic de înregistrare: 2267978. Capital social subscris: 4738300 RON, integral vărsat.

Informaţii de contact

0236426363

Str. Soseaua de centura nr. 42-44 , jud. Galati , 800560

Detalii contact